Untitled

Ville Hiltusen, Hermanni Wolffin ja Teemu Sorilan yhteisnäyttely ”Untitled” avataan Bock’s Corner Breweryn Juhlasaliin avajaisilla 2.2. klo 18.00. Lämpimästi tervetuloa!

Näyttely on esillä 2.2.-31.3. ja avoinna ravintolan aukioloaikoina, lukuun ottamatta ajat jolloin tila on yksityiskäytössä.

Lisää tietoa tapahtuman Facebook-sivuilla: https://web.facebook.com/events/594978487618377/

*****************************************************************************

NÄYTTELYNKUVAUS

Ville Hiltusen, Hermanni Wolffin ja Teemu Sorilan yhteisnäyttely -Untitled, koostuu monilla eri tyyleillä ja tekniikoilla tehdyistä teoksista. Kaikki esillä olevat teokset ovat nimettömiä, tämä siksi että katsojalla itsellään olisi mahdollisuus peilata teoksia omiin kokemuspohjiinsa. Esillä olevat teokset ovat monitulkintaisia ja ne luottavatkin katsojan omaan mielikuvitukseen ja tarinankerrontaan.

WOLFF, HERMANNI

Hermanni Wolff kuvaa taiteessaan yleensä mystisiä mielen maisemia, monet katselijat näkevät teoksissa surreaaleja piirteitä, mutta taiteilija itse ei halua lokeroitua surrealistiksi. Tekniikoinaan Wolff käyttää, pääasiassa sekatekniikkaa ja kollaaseja.

HILTUNEN, VILLE

Hiltunen työskentelee ennen kaikkea serigrafian parissa, mutta hän tekee myös maalaustaidetta. Teoksissaan hän tulkitsee luonnon otuksia, täysin omanlaisellaan visuaalisuudella, joissa yksityiskohdilla on suuri rooli.

SORILA, TEEMU

Sorilan maalauksissa yksinkertaiset arkkimuodot ja labyrintinomaiset verkot vuorottelevat ja muodostavat alitajuntaa puhuttelevia kokonaisuuksia. Tekniikoinaan Sorila käyttää akryylia, mustetta ja öljyä.

Järjestäjä:
Bock's Corner Brewery
ira.mikkonen@bcv.fi
0505053507
www.bockscornerbrewery.com