Kotkanpesä

Anders Björkqvistin taidenäyttely ”Kotkanpesä” on esillä Bock’s Corner Breweryn ravintolassa 4.2.-31.3. Näyttely on avoinna ravintolan aukioloaikoina (ma-to 11-23, pe 11-24, la 12-24, su 12-18).

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Andersin taiteeseen!

Lisää tietoa näyttelyn Facebook-sivuilla: https://www.facebook.com/events/2253792204861561/

**********************************************************************
Anders Johan Björkqvist on Vaasalainen taideharrastaja. Bock’s Cornerissa esillä olevan näyttelyn nimi on Kotkanpesä, Kotkat kuuntelevat-nimisen elokuvan mukaan. Tämä elokuva on Andersin tuotannossa suurin yksittäinen inspiraatiolähde, vaikka hänellä on myös muita inspiraationlähteitä.

Sairauden vuoksi Anders jäi varhaiseläkkeelle nuoruusvuosillaan. Maalauksesta on tullut hänen suurin yksittäinen harrastus, keino ilmaista tunteita ja ajatuksia, joita ei aivan helposti voi pukea sanoiksi.

Andersin taide voidaan kuvata surrealistiseksi. Teosten aiheet vaihtelevat abstraktista luonnon- sekä kasvokuvauksiin. Teosten värimaailma on värikäs ja maalaustekniikkoinaan hän maalaa öljyvärillä levylle tai kankaalle. Anders on muutaman kerran esittänyt yksittäisiä maalauksiaan, mutta tämä on hänen ensimmäinen oma näyttely.

Järjestäjä:
Bock's Corner Brewery
ira.mikkonen@bcv.fi
0505053507
www.bockscornerbrewery.com