En ole katunut valintaani päivääkään

30-vuotias Joonas Hynönen on ollut sähköistys- ja automaatioratkaisuja tarjoavalla VEO:lla töissä projekti-insinöörinä 4 vuoden ajan. Hän tuli alun perin yritykseen kesätöihin opiskeluaikoina.

Joonas Hyno¦ênen 2”Muutin Vaasaan opiskelemaan, koska vaimoni sai täältä töitä. Meillä oli oikeastaan tarkoitus lähteä pääkaupunkiseudulle valmistuttuani, mutta muutimme mielemme.

Olen ensimmäisestä päivästä alkaen viihtynyt täällä todella hyvin. Ilmapiiri on avoin ja kaikkien ideoita kuunnellaan tittelistä riippumatta. Pidän myös siitä, että meillä on uusimmat suunnittelun työkalut käytössämme.

Arvostan kansainvälistä työilmapiiriä. Jos haluaa lähteä ulkomaan reissulle, niin se kyllä onnistuu. Ylipäänsä työtehtävät VEO:lla ovat monipuolisia ja etenemismahdollisuudet ovat hyvät. Toinen hyvä puoli tässä työssä on sen projektiluonteisuus. Kun työkuorma vaihtelee, myös harrastuksille jää aikaa.

Energia-ala on vahvasti tulevaisuuden ala.  Ajattelin, että tältä alalta löytyy aina töitä. Meillä on suvusta useampia sähköinsinöörejä. Heiltä sain tietää, että töitä riittää ja palkat ovat kohdallaan. Lisäksi sain kuvan, että työtehtävät ovat haastavia ja mielenkiintoisia. En ole katunut valintaani päivääkään.”