Visit Vaasa

Vaasan seutu sijaitsee länsirannikolla, kätevästi keskellä Suomea.

 

Vaasan seudun matkailu, eli VisitVaasa markkinoi ja kehittää kahdeksan kunnan matkailutarjontaa. Omistajakunnat ovat Vaasa, Mustasaari, Vöyri, Maalahti, Korsnäs, Laihia, Isokyrö ja Närpiö. Kaikissa matkailuun liittyvissä asioissa voitte kääntyä meidän puoleemme, autamme mielellämme jotta Sinä kokisit parhaiten seutumme lomallasi tai työmatkallasi.

Kulttuurielämyksiä

Modernia taidetta ja perinteikkäitä akvarelleja, kirkkokonsertteja ja improvisaatiota jazzklubilla – kun vastakohdat kohtaavat, lopputuloksena syntyy unohtumattomia hetkiä, joita et koe muualla. Lue lisää

Makuelämyksiä

Paikalliset ravintolat ja kahvilat panostavat korkeaan laatuun ja paikallisiin raaka-aineisiin. Kalaa pyydetään omasta saaristosta ja vihannekset suoraan tuottajilta. Paikallinen superfood, tyrni, maistuu myös monessa annoksessa.
Tiesitkö, että Vaasan seudulta löytyy lisäksi Suomen paras leipomo (Aroma), suklaatehdas ja viskitislaamo?
Tervetuloa herkuttelemaan! Lue lisää

Käyntikohteita

Seutu on täynnä näyttäviä nähtävyyksiä, jotka yhdistelevät historiaa ja nykyaikaa. Kulttuuri- ja taideaarteita löydät muun muassa erilaisten taidegallerioiden ja kotiseutumuseoiden muodossa.
Kirsikkana kakun päällä on Merenkurkun ainutlaatuinen luonnonperintösaaristo. Lue lisää

Kokousta Vaasan seudulla

Vaasan seutu tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kokousten ja kongressien järjestämiseen.Vaasaan pääset helposti ja kaupungissa on helppo liikkua myös kävellen – niin lähellä on kaikki! Lue lisää