Åbo Akademi

Katunäkymiä Vaasassa.Åbo Akademi  on menestyksekäs yliopisto, jonka tunnusmerkit ovat  pienet opetusryhmät, kansainväliset kontaktit ja vahva pohjoismainen profiili. Opetushenkilöstö koostuu alansa asiantuntijoista. Åbo Akademissa saat monipuolista koulutusta ja voit osallistua vilkkaaseen opiskelijaelämään. Åbo Akademi tarjoaa ainutlaatuisen tutkimus- ja opiskeluympäristön Turun, Vaasan ja Pietarsaaren kampusalueilla. Toimintaa on myös Helsingissä ja Ahvenanmaalla.

Useimmat tutkinnot suoritetaan ruotsin kielellä. Tutkintoja voi suorittaa kandidaatista tohtoriksi. Käytössä on tietysti myös kaikki kansalliset ja kansainväliset yhteydet.

Åbo Akademin Vaasan yksikössä on noin 1 600 opiskelijaa ja noin 300 työntekijää. Täällä koulutetaan opettajia suomenruotsalaisen koulujärjestelmän kaikille asteille. Vaasassa voit opiskella sosiaalitieteen asiantuntijaksi, esimerkiksi kehityspsykologian, sosiaalipolitiikan ja terveystieteiden alalla. Jos haluat opiskella valtiotietedettä ja joukkoviestintää, tulet mitä todennäköisimmin työskentelemään media-alalla, esim toimittajana tai viestintäjohtajana. Meillä voit myös opiskella insinööristä energiatekniikan diplomi-insinööriksi kahdessa vuodessa. Jos haluat opiskella rauhaa ja konfliktien sovittelua, tervetuloa englanninkieliseen maisteriohjelmaan Peace, Conflict and Mediation Research. Kiinnostaako työ lastentarhanopettajana, voit opiskella varhaiskasvatusta Pietarsaaressa, Campus Allegrossa.

aalogobasic4cTutustu Åbo Akademiin ja tervetuloa meille opiskelemaan!