Hanken Svenska handelshögskolan

Hankentyttö_pieniHanken Svenska handelshögskolan on johtava, kansainvälisesti akkreditoitu yliopisto, jolla on sadan vuoden kokemus taloustieteiden koulutuksesta ja tutkimuksesta. Tarjoamme Suomen kansainvälisimmän kauppatieteellisen tutkinnon. Kaikki meillä kandidaatintutkintoa suorittavat viettävät yhden lukukauden ulkomailla ja yli 20 prosenttia viimeisen viiden vuoden aikana valmistuneet ovat työssä ulkomailla.

Hankenilla tarkastelet yhteiskuntaa taloudellisesta ja kaupallisesta näkökulmasta. Opintojen myötä kehität laajan pohjan, joka tarjoaa sinulle välineet ymmärtää ympäristöäsi ja vastata haasteisiin analyyttisellä tavalla. Tutkinto Hankenilta avaa sinulle tien monipuoliseen ja menestyksekkääseen uraan.

Sinulle joka olet aloittamassa korkeakouluopintosi, tarjoamme kandidaatin ja maisterin tutkinnon, jossa ensiksi suoritat kandidaattitutkinnon ja sen jälkeen voit jatkaa maisterinopinoilla. Vaasassa voit valita viiden eri pääaineen välillä. Sinulle jolla on korkeakoulututkinto ennestään, tarjoamme maisteriohjelmia ruotsiksi ja englanniksi sekä jatkokoulutusta tohtoritasolla.

Hankenin tutkimus on kansainvälisesti arvostettua etenkin rahoituksen, johtamisen, kansantaloustieteen sekä markkinoinnin aloilla. Tiivis yhteistyömme elinkeinoelämän kanssa ja aktiivisten alumnien ansiosta luot meillä tärkeän elinikäisen verkoston.