Mikä minusta tulee isona?

_MG_9524_300x300Lukion jälkeen on viimein mahdollista opiskella haluamaansa alaa. Uppoutua vaikka molekyylitasolle asti ja heittäytyä. Ala siis haaveilla ja aseta tavoitteesi korkealle: joku Vaasan korkeakouluista voi tarjota tien unelmiesi ammattiin.

Opiskelualaa valitessa kannattaa miettiä mihin ammattiin tai ammatteihin koulutus johtaa. Vaasan seudun korkeakouluista valmistuu monen alan osaajia kuten eri alojen insinöörejä, kaupan ja rahoituksen asiantuntijoita, juristeja, opettajia, sairaanhoitajia, sosionomeja ja kielenkääntäjiä. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta sinua kiinnostava ala ja katso missä korkeakoulussa sitä voi opiskella.

Vaasassa voit opiskella suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Valinnanvaraa riittää, sillä kuusi eri korkeakouluyksikköä tarjoavat runsaasti erilaisia vaihtoehtoja ja tutkintoja.

Onnea matkaan ja tervetuloa Vaasaan, joka on väkilukuun suhteutettuna Suomen suurin opiskelijakaupunki! Vaasassa opiskelee 13 000 nuorta ja nuorenmielistä, ja 80 kilometrin päässä Uumajassa yli 40 000 lisää. Opiskelijatoimintaa ja vapaa-aikaan liittyviä monipuolisia palveluja siis riittää.