Opiskelija-asuminen

Vaasan yliopisto.Vaasan opiskelija-asuntosäätiö VOAS tarjoaa vuosittain yli 3 000 opiskelijalle katon pään päälle – edullisesti ja turvallisesti. Lähes kaikkien asuntojen vuokraan kuuluu tietoverkkoyhteys ja sähkö. Asukas tietää tasan tarkkaan mitä asuminen maksaa kuukaudessa, välttyy ylimääräisiltä menoilta ja rahaa jää jäljelle muuhunkin opiskelijaelämään.

VOASin asunnot ovat hintatasoltaan kohtuullisia opiskelija-asuntoja ja niitä vuokrataan Vaasan kaupungin alueella toimivien oppilaitosten opiskelijoille. Asunnot sijaitsevat hyvien palveluiden äärellä eri puolilla Vaasaa, joten löydät helposti asunnon sopivan matkan päässä opinahjostasi.

Pikipruukin asuntokanta on hyväkuntoinen ja monipuolinen ja yhtiön asuntotarjonta suuri ja vuokrataso vähintäänkin kohtuullinen. Asuinympäristön viihtyvyyteen, rauhallisuuteen ja turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Yhtiö noudattaa omakustannusperiaatetta eli tavoitteena ei ole tuottaa liiketaloudellista voittoa. Asuntojen vuokrat ovat siten erittäin kohtuullisella tasolla.

Svenska lärarhögskolans bostadsstiftelse r.s. omistaa kaksi kiinteistöä, Lärkan I:n ja Lärkan II:n Vöyrinkaupungissa Vaasassa, ainoastaan kivenheiton päässä kauppatorista. Mukavalla kävelyetäisyydellä asunnoista sijaitsevat kaikki palvelut ja suurin osa oppilaitoksista.

Airaksinen Invest Oy tarjoaa yli 50 opiskelijalle korkeatasoisia asuntoja, jotka sijaitsevat aivan kampuksen välittömässä läheisyydessä sekä keskustassa.

Tutustu myös yksityisten vuokranantajien tarjontaan esimerkiksi paikallislehtien (kuten Pohjalainen, Vasabladet ja Vaasan Ikkuna + asuntolehti) kautta.