VAASA ON JACKPOT -KILPAILUN SÄÄNNÖT

1. Kilpailun järjestäjä
Vaasanseudun Kehitys Oy – VASEK (jäljempänä järjestäjä)
Y-tunnus: 1850796-9
Osoite: Alatori 1 A, 65100 VAASA
Yhteistyössä: Vaasan kaupunki

2. Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voi osallistua 18.2.- 3.4.2013 vierailemalla Vaasa on Jackpot –kampanjasivulla (www.vaasaonjackpot.fi) ja pyörittämällä siellä Vaasa on Jackpot –peliä. Jokaisella kilpailijalla on rajaton määrä pyörittämiskertoja. Pyörittämällä ja voittamalla Jackpotin, voi halutessaan osallistua arvontaan, mutta vain kerran.

Vaasa on Jackpot –pelin pelaaminen ei edellytä osallistumista arvontaan. Kilpailuun voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt. Kilpailun järjestelyihin osallistuneiden organisaatioiden työntekijöillä (Vaasan kaupungin viestintäyksikkö ja VASEKin henkilökunta) tai heidän perheenjäsenillään ei ole osallistumisoikeutta.

Mikäli kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat kilpailusta, jotka pyrkivät vaikuttamaan kilpailun tulosten tai voittomahdollisuuden muuttamiseksi.

3. Arvonnan suorittamistapa ja ajankohta
Palkinnon arvonta suoritetaan kilpailun järjestäjän tiloissa kilpailun järjestäjän toimesta 5.4.2013. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Kilpailuvastauksia, jotka saapuvat 3.4.2013 klo 0.00 jälkeen, ei hyväksytä palkinnon arvontaan. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esim. katkoksista) kilpailuun osallistumisen yhteydessä.

Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimen ja kotikunnan Vaasa on Jackpot -kampanjasivulla. Osallistumalla kilpailuun voittaja hyväksyy, että kilpailun järjestäjä voi halutessaan julkaista voittajasta haastatteluita eri medioissa puoli vuotta kilpailun päättymisestä.

4. Palkinnot
Kilpailun järjestäjä arpoo kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken voittajan. Palkinto sisältää mm.

 • Robotti-imuri
 • Vaasa-kalsarit
 • pläkkilyhty
 • tyrnisaippuaa
 • paikallisesti tuotettuja herkkuja
 • Vaasan seutu – tuhansia onnellisia tarinoita -kirja
 • Vaasan seutu -energiapatukoita
 • Vaasa on Jackpot -kultarahasuklaata
 • EnergyVaasa –tuubihuivi
 • Vaasan yliopiston pipo, muistitikku ja –kirja
 • Vaasan kaupungin nahkainen vyö
 • VAMK pellavapyyheliina ja T-paita
 • Tonnikalasäilykkeitä ja makaronia

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa palkintoa ja vastaa kilpailun palkinnoista maksettavasta arpajaisverosta.

5. Palkintojen käyttämiseen liittyvät ehdot
Tarkemmat ohjeet toimitetaan voittajalle voitosta ilmoittamisen yhteydessä. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi eikä toiseksi palkinnoksi eikä luovuttaa eteenpäin.

Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta yhden viikon sisällä, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

6. Markkinointilupa
Osallistujan yhteystietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen. Tietoja ei luovuteta edelleen ulkopuolisten tahojen käyttöön. Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan Suomen lakeja ja asetuksia yksityisyyden suojasta.

7. Kilpailun järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella kaikkia kilpailun osallistujia kohtaan ei voi yhteensä ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen määrää ja arvoa. Palkintojen voittajat vapauttavat kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

8. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia
Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja kilpailun järjestäjän päätöksiä. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

×

Viva las Vaasa!

Tervetuloa kultarannikolle, josta maailma ammentaa energiateknologiaa ja jossa aurinkopäivät vietetään purjeveneessä. Sinäkin voit liittyä tähän voittajien kerhoon, sillä Vaasassa jokainen arpa voittaa. Kaikki voivat yhdistää opiskelun, työn ja onnellisuuden Suomen parhaassa kaupungissa. Lyhyesti sanottuna: Vaasa = Winning!

Etkö usko? Pelaa Vaasan Jackpotia ja katso minkälainen voittorivi sinulle jaetaan. Jos kohdalle osuu Jackpot, osallistut suurenmoisen palkinnon arvontaan.

Mitä enemmän veivaat, sitä onnekkaammaksi muutut!

Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta. Paitsi Vaasassa!

Kaikkien Jackpotin saaneiden kesken arvomme erittäin miellyttämishaluisen robotti-imurin, joka pitää opiskelijakämpän pölypunkit ojennuksessa. Tämän henkilökohtaisen assistentin avulla siivouskin menee kuin Strömsössä!

Lue palkintopaketin täydellinen sisältö täältä.

×