Vaasan yliopisto

Vaasan yliopistossa voit opiskella hallintotieteitä, kieliä ja viestintää, kauppatieteitä ja tekniikkaa. Yliopisto on suuntautunut kansainvälisyyteen ja liiketoimintaan ja kouluttaa vastuullisia edelläkävijöitä: johtajia ja asiantuntijoita, jotka luovat parempaa maailmaa ja ratkovat yhteiskunnan haasteita.

Vaasan yliopisto.

Kansainvälisessä opiskeluympäristössä yhdistyvät ihmiset ja ideat eri puolilta maailmaa. Vaasan yliopistolla on vahvat yhteydet maailmalle, ja vaihto-opiskelupaikoissa on mistä valita. Yliopisto on suomenkielinen, mutta siellä voi opiskella myös ruotsiksi, englanniksi ja saksaksi.

Vaasan yliopistossa on 5 000 opiskelijaa ja 500 työntekijää. Yliopisto sijaitsee Palosaarella ihan keskustan vieressä. Viihtyisällä Palosaarella on erinomaiset palvelut, liikuntamahdollisuudet ja paljon opiskelija-asuntoja.

Kaikki yliopiston rakennukset ovat lähekkäin yhtenäisellä kampusalueella. Vaasan yliopiston kampusalue on kiistatta Suomen kaunein: sieltä avautuu laaja merimaisema saarineen ja luotoineen, mikä tekee kampuksesta aivan ainutlaatuisen paikan.

Kampuksen keskellä on vaasalaisten korkeakoulujen yhteinen tiedekirjasto Tritonia. Toiset Vaasan korkeakouluyksiköt ovat myös lähellä. Jos haluat suorittaa osan opinnoistasi niissä, matka ei ole esteenä. Kaikki opiskelupaikat ovat vain kivenheiton päässä.

Ensisijainen logo_fi-eng_RGB