VAASA FESTIVAL - MUSIC, FOOD, WINE

Neljännen kerran kesällä 2019 järjestettävä suurfestivaali Vaasa Festival järjestetään upeassa Vaasan Sisäsatamassa, ravintola Strampenin ja Hovioikeudenpuiston alueella. Kaksipäiväinen festivaali ja viinijuhla tuo aivan Vaasan ydinkeskustan tuntumaan kovatasoisen esiintyjäkattauksen heinäkuussa. Laajan esiintyjäkattauksen lisäksi tapahtuma tarjoaa upean festivaalimiljöön merenrannan ja kauniin puiston ääressä.

Osana festivaalialuetta on kuuluisa ravintola Strampen, jonka sisätiloissa VIP-asiakkaat pääsevät nauttimaan laadukkaan kolmen ruokalajin buffet-illallisen. Mukana festivaalialueella on myös Sisäsataman Terassi sekä ihastuttava Hovioikeudenpuistikko.

Esiintyjinä tänä vuonna näemme monia sekä suomalaisia, että ulkomaalaisia tähtiä. Päiviämme viihdyttävät esimerkiksi Apocalyptica, Veronica Maggio, Alexander Rybak & Vaasan kaupunginorkesteri, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Dingo, TikTakin Petra, Waltteri Torikka, Samuli Edelman, Neon2, Antti Ketonen ja monet muut tähtiartistit.

Järjestäjä:
Nordic Live Productions Oy / Vaasa Festival
info@vaasafestival.fi
000 000 000 0
vaasafestival.fi/

Tapahtuman kaikki päivämäärät:

  • 26.7.2019 17:00
  • 27.7.2019 15:00