Tutustu Vaasan, matkailun ja seudun uuteen verkkopalveluun

Vaasan seutu, Vaasan kaupunki, Visit Vaasa ja Merenkurkun saaristo julkaisevat uuden yhteisen verkkopalvelun syksyllä 2019.  Sivuston kehitysversio on nyt julkaistu. Tutustu uuteen sivustoon osoitteessa beta.vaasa.fi ja anna palautetta!

Vaasan seudun asukkaita, Vaasan seudun matkailijoita ja yrittäjiä palvellaan jatkossa yhden sivuston kautta osoitteessa vaasa.fi. Myös kaikki seudun tapahtumat löytyvät tämän sivuston kautta.  Tutut osoitteet vaasa.fi, vaasanseutu.fi, visitvaasa.fi ja merenkurkku.fi toimivat edelleen kesän ajan.

Anna palautetta nyt! 

Uudesta verkkopalvelusta on julkaistu kehitysversio osoitteessa beta.vaasa.fi, jonka sisältöjä täydennetään vielä. Kehitysversion tarkoituksena on kerätä käyttäjiltä palautetta syksyn julkaisua varten.

Mitä mieltä olet sivustosta? Anna palautetta!  Kesällä saatujen palautteiden perusteella tehdään muutoksia, jotta verkkopalvelusta tulee käyttäjien näkemysten mukainen.

Uusi verkkopalvelu tutuksi  

 Asu ja elä –osiosta löytyvät Vaasan palvelut asukkaille.
Koe ja näe –osio esittelee asukkaille ja matkailijoille nähtävyyksiä, aktiviteetteja ja elämyksiä sekä Merenkurkun saariston maailmanperintöalueen.
Koulutus ja työ –osio kertoo seudun opiskelu- ja työmahdollisuuksista.
Yritykset-osiossa kerrotaan yritysten toimintaan ja kehittämiseen liittyvistä palveluista sekä yritysten menestymisen mahdollistavista tekijöistä.
Tapahtumat-osiosta löytyvät kaikki tapahtumat ja tapahtuman järjestämiseen liittyvät tiedot.
Tietoa Vaasasta ja Vaasan seudusta kokoaa mm. esittelyt, seutufaktat, yhteystiedot sekä tiedot Vaasan kaupungin päätöksenteosta.