Tapahtumat

Tulisieluista, kotiseudusta, lämmöstä, elämyksistä, possumunkeista, käsitöistä, soitosta ja laulusta. Suurista sydämistä. Niistä on meidän tapahtumat tehty.

Kiinnostaisiko Sinua piipahtaa sepän pajassa 1700-luvulla, soittojuhlilla Suolaamossa, lastenjuhlilla talonpoikaismiljöössä tai kokea vaikkapa satojen potkupallon harrastajien ja ystävien virittämä tunnelma? Vaasan seutu tarjoaa Sinulle – olitpa nuori tai vanha, läheltä tai kaukaa – hurjan ja moninaisen määrän mahdollisuuksia nauttia vapaa-ajan hetkistä erilaisten tapahtumien parissa.

Urheilu, kulttuuri, perinteet ja ruoka nivoutuvat meillä yhteen. Alueet ja paikat muuttavat käsityöläisten, urheilijoiden, kuorojen ja myyjien kautta muotoaan ja toivottavat kävijän lämpimästi tervetulleeksi. Maailmanperintöalueen helmassa ja pohjalaisessa luonnossa seudun tapahtumaelämä kukkii rikkaana.

Tunnelmasta toiseen ja kokemuksia rikkaampana. Sen me haluamme Sinulle tarjota monipuolisten tapahtumiemme kautta. Tule nauttimaan Vaasan seudun tapahtumista! Olemme niistä ylpeitä – ja syystä.

Vaasan seutu – tuhansia onnellisia ja tapahtumarikkaita tarinoita.