Vaasan Kuorofestivaali

Kuorofestareiden aikaan kirkot, konserttisalit, koulut, palvelutalot, ravintolat ja kauppakeskukset täyttyvät musiikista

Joka toukokuu valtaavat kuorot ja lauluyhtyeet Vaasan tarjoten unohtumattomia musiikkielämyksiä kaupunkilaisille ja kaupungissa vieraileville. Vaasan Kuorofestivaali on viisipäiväinen kansainvälinen laulu- ja kuoromusiikin suurtapahtuma, joka on avoin kaikille kuoroille ja lauluyhtyeille.

Vaasan kuorofestivaalit.Festivaalin aikana järjestetään kymmenittäin konsertteja ympäri kaupunkia ja Vaasan seutua; laulu- ja kuoromusiikkia kuullaan mm. kirkoissa, konserttisaleissa, kouluissa ja palvelutaloissa. Musiikin makuun pääsee myös ravintoloissa ja kauppakeskuksissa. Festivaalin pääesiintyjiksi kutsutaan eri laulu- ja kuoromuodoista kansallisia ja kansainvälisiä huippuesiintyjiä. Maailmanmusiikki, barbershop ja perinteisempi kuoromusiikki kulkevat käsi kädessä iloisessa festivaalitunnelmassa.

Vaasan Kuorofestivaali tarjoaa kuoroille esiintymisareenan sekä mahdollisuuden verkostoitua ja tavata kollegoita. Sinun tehtäväksesi kuulijana jää nauttiminen ja valinnan vaikeus: kaikkeen ei millään ehdi mukaan, mutta ohjelmasta jokainen löytää taatusti suosikkinsa.

Lue lisää Kuorofestareista ja seuraa tapahtumaa Facebookissa.